Butik - Liljeholmen

Välkommen till Thailaan i Liljeholmen

Butiken ligger på plan 1 i Liljeholmstorget Galleria. Här jobbar för det mesta Tick, Tun, Nong och Nut. Vi ger gärna tips om asiatisk mat och de olika varorna i butiken. Varför inte prova att laga till något av Thailaans egna recept som finns här på hemsidan?

Säg till om det är något du saknar så försöker vi beställa hem det. Varje vecka får vi nya leveranser av frukt och färska grönsaker. 

Vi har egna presentkort som gäller under ett år och i alla våra butiker. Butiken i Liljeholmen är dessutom ansluten till Citycons presentkort. Läs mer om det här.

Liljeholmstorget Galleria har ca 90 butiker, restauranger och caféer fördelat på tre plan.

Öppettider

Måndag - fredag: 10 - 20
Lördag - söndag: 10 - 20 

Särskilda öppettider kan gälla vid helger.

Hitta hit

Liljeholmstorget Galleria, Liljeholmstorget 7, 117 63 Stockholm

08-645 07 44 

liljeholmen@thailaan.se


Här finns vi

Butiken ligger på plan 1 i Liljeholmstorget Galleria, mitt emot Willys och nära Systembolaget och Ica Kvantum. Det är i nära anslutning till tunnelbanan, station Liljeholmen på röda linjen. Här stannar också ett stort antal bussar och Tvärbanan.

Om du kommer med bil kan du lämna den i parkeringsgaraget. Parkera gärna nära entrén på plan 1 så är det bara några steg till butiken. De första två timmarna kostar parkeringen 25 kr/tim på vardagar men lördag och söndag är det två timmar gratis parkering.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.